Herbalife Atakum 05363408233

Herbalife Atakum 05363408233




Herbalife atakum 
Oysa bu kiloları almadan önce, hareketli, neşeli, kendisi ile barışık, sosyal etkinliklerden hoşlanan, arkadaşları ile sık sık bir araya gelen, gezmekten hoşlanan, kitap okumayı seven bir kişi idiniz.45 kilo fazlalığınız olduğunu 45 kilo yük fazladan taşıdığınız, Olmanız gereken ideal kilonuz 63-65 kilo, göbek bölgesi 85 cm olması gerektiğini biliyorsunuz. Kilo vermek istiyorsunuz.


Bu isteğinize karşı beyin size şu soruyu yöneltecektir. Neden kilo vermek istiyorsunuz? Bu soruya aldığı cevap: Eh işte öylesine kilo vermek istiyorum. Sanırım kilo vermek istiyorum. Verebilirim galiba. Aslında kilolarım beni rahatsız etmiyor amma yinede bir deniyim. Gibi muğlâk ve net olmayan gerekçeleriniz varsa, mevcut kilolarınıza alışın herhangi bir kilo verme yöntemin denemeyin diyorum. Çünkü zihninizde bir tablo canlanmıyor ve güçlü bir sebebiniz yok.

Eğer zihninizde zayıf haliniz canlanıyorsa, kilo verdikten sonar incecik bedeniniz, aklınızda belirgin bir şeklide canlanıyorsa, kilo verdikten sonra rahat yürüdüğünüzü, kolay eğilebildiğinizi, sosyal faaliyetlerde bulanmaktan çekinmediğinizi, her şeyden öce öz güven kazandığınızı, zayıf halinizin size verdiği güç enerji ve neşe gözünüz de canlandığını Ve gelecekti seni ,şimdi yaşadığında tatlı bir heyecan başladığını görüyorsanız, bu güçlü bir sebebiniz var anlamına geliyor. Kesinlikle ideal kilonuza ulaşacaksınız. Düşünce gücünüzü gereceğe dönüştürecek beyniniz, bedeninizi sizin düşünceniz doğrultusunda hazırlayacaktır.







Yorum Gönder

0 Yorumlar